follow

Thursday, 24 November 2011

Skype -.-


# Jika manusia tetap jahat dgn adanya agama . bagaimana jika tiada agama ?

Assalammualaikum rakyat blogger :) mna sakit hati pon buat menatang nie . naik fedup aku semnetara tunggu dy download . Hoishhh demi Kapai Sahabat aku yg merindui aku tu :') dy kata chat kat fesbuk buleh jdik gela so ? aku pon download skype nihhh -..- dh download aku sing up . then bukak-2 harem xpham gena nk guna benda alah nie smpai aku nk give up >.< weyh sapa yg reti guna skype nie mai tolong ajaq aku sattt . xrugi mampoihh haihh ajaq aku XD Hoho . klau bkk ja melangut ja aku -_- ainy hg tau dak , setiap kali aku on9 . hg pon 0n9 tpi xtau nk guna gena ? nk buat video call . Hoishhh segan tahap gaban -.- stgi hg melatah tengok muka aku hat pling cun-melecun mcm karipap :O buleh byg dak karipap dgn muka aku ? lekaihh byg !!! Hurm -.- klau on9 fesbuk mcm la best sgt . best mcm taik lembu ja weyh nk hbq maiii !!! twitter aku ada tpi lupa password . xtau yg ke bqapa account twitter ak tu smua pkat xtau password . bangang dak budak mentah nie ? tumblr ada . tpi password xtau :3 Hoishhh harap-2 la password skype nie aku xlupa :/ bengang siot weyhhh . ajaq la aku nk guna skype nihhhhhhhhh -____- baqu aku tau kata aku ketinggalan hujung dunia sbb xreti guna skype pdhai org lain dh boring main skype -..- sob . sob. sob ja la :3


p/s : letih kot hari nie pkat bzy :3



Thank You Awak :)

No comments: